Botox®

Injectables (zoals Botox® en fillers) zijn tijdelijke, veilige middelen met veel toepassingsmogelijkheden. Zo kunnen vermoeide of boze gelaatstrekken worden verzacht en met wat volume kunnen rondingen worden gecreëerd met als resultaat; een zachte, frisse uitstraling! Belangrijk is daarbij om naar het gezicht als geheel te kijken en niet alleen naar bepaalde rimpels of plooien.

 

De behandelingen met Botox® werken preventief tegen het (verder) ontwikkelen van expressierimpels!

 

 

Botuline toxine (Botox®) zorgt voor spierontspanning. Hierdoor is het vooral geschikt voor het bestrijden van expressierimpels. Denk hierbij aan rimpels die het gevolg zijn van fronsen, verbaasd kijken en lachen. Verdere toepassingen zijn bijvoorbeeld het verminderen van zichtbaar tandvlees bij lachen en het verkleinen van te forse kaakspieren. Door oksels te behandelen met Botox® wordt de zweetproductie ongeveer 9 maanden uitgeschakeld.

 

Botox® is een buitengewoon veilig geneesmiddel. Omdat Botox® onder de geneesmiddelenwet valt, is er jarenlang onderzoek geweest naar effectiviteit, bijwerkingen, complicaties etc. voordat het op de markt is toegelaten. De doses die voor cosmetische toepassingen worden gebruikt zijn zo gering dat er geen ernstige bijwerkingen kunnen optreden.

 

De behandelingen met Botox® werken preventief tegen het (verder) ontwikkelen van expressierimpels!

 

Ontvang exclusieve aanbiedingen per e-mail

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang eens per kwartaal een exclusieve lezersaanbieding die niet op de website staat.

Consult (gratis en vrijblijvend)

Voorafgaand aan de behandeling krijgt u vrijblijvend en kosteloos een intakegesprek. Er wordt dan gekeken of er geen medische bezwaren zijn tegen een behandeling, de probleemgebieden worden in kaart gebracht en u krijgt een persoonlijk advies. Aansluitend kunt u zich eventueel direct laten behandelen.

 

Maak een vrijblijvende afspraak

Voor en nafoto Botox®

Botox voor en nafotos

 

Botox voor en nafotos

 

Botox voor en nafotos