Florence, 62 jaar

"Ik voel me zelfverzekerd.
Ja, ik voel me gewoon blij"

Florence, 62 jaar

Florence heeft eigenlijk helemaal geen rimpels. Hooguit wat lichte fronsrimpels. Toch ziet Florence er wat vermoeid en ontevreden uit. Haar gezicht vertoont de tekenen van de zwaartekracht. Dit komt doordat het wangvet van Florence enerzijds gekrompen en anderzijds gezakt is. Ze zit daardoor wat te ruim in haar vel. De neuslippenlijn is matig scherp en het zwaartepunt van het gezicht bevindt zich in de onderste helft.

 

Behandelingen

De behandelingen die uitgevoerd zijn:

  • Wanglift/volume
    Door het verloren gegane wangvet in de bovenste helft van het gezicht weer aan te vullen, krijgt het gezicht weer een vitalere uitstraling. De wangen worden gelift, het evenwicht in volume tussen boven en beneden wordt hersteld, waardoor de tekenen van zwaartekracht en hiermee de vermoeide blik een stuk kleiner worden. Dit is vooral in de video van Florence erg goed te zien. 
  • Fronsrimpels verzacht
    Met botox zijn de fronsrimpels wat verzacht.

Het wangvet is aangevuld en hierdoor worden de wangen gelift

Met botox zijn de fronsrimpels wat verzacht.

 

Kosten van de behandeling

De kosten van een soortgelijke behandeling zijn afhankelijk van de hoeveelheid materiaal dat gebruikt wordt. Bij Florence is dat 4 ml Restylane. Indien uitgevoerd in 1 behandeling, bedragen de kosten € 1.100.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Informeer naar de mogelijkheden. Het consult is gratis en vrijblijvend.

BEL ONS OP 035 - 631 26 28