Venus Viva

Huidverbetering door verstrakking, verkleining van poriën
en vermindering van pigmentvlekken

Mooie, gave en jeugdige huid met Venus Viva FirmFX!

Deze nieuwe behandeling helpt om je huid te herstellen en weer een jeugdigere glans te geven. Pigmentstoornissen, acné littekens en zonschade worden minder zichtbaar. Al na de eerste behandeling zul je het verschil voelen: een huid die progressief zachter, gladder, strakker en frisser wordt.
Fijne rimpeltjes vervagen, de ongelijkmatige verkleuringen en pigmentvlekken veroorzaakt door veroudering en blootstelling aan zonlicht worden minder zichtbaar.

Hoe werkt het?

Venus Viva FirmFX is veilig voor alle huidtypen en werkt met de revolutionaire NanoFractional Radio Frequentie (RF) en de SmartScan technologie. De gefractioneerde radiogolven maken minuscule kleine gaatjes in de bovenste huidlaag. De radiofrequentie die we met de Venus Viva in de huid brengen, produceert een dusdanige warmte die de huid aanzet tot aanmaak van nieuw collageen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen voor 1 zone varieert per persoon maar in de meeste gevallen wordt minimaal 3 behandelingen geadviseerd met een interval van 2 tot 3 weken. Het aantal behandelingen hangt af van de conditie van de huid.

Is er sprake van hersteltijd?

De behandeling kent geen vervelende herstelperiodes. Dit komt omdat de Venus Viva gebruik maakt van Radio Frequentie energie (RF). Hierdoor wordt de oppervlakte van de huid niet beschadigd. Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling zijn er bijwerkingen zoals tijdelijke minimale roodheid. Totdat de huid na de behandeling volledig hersteld is, moet men intensief zonnen vermijden.

Venus Viva

Behandeling Tarief *
Deel gezicht  vanf € 150

* Tarieven zijn per behandeling

 

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Informeer naar de mogelijkheden. Het consult is gratis en vrijblijvend.

BEL ONS OP 035 - 631 26 28