Hanny, 64 jaar

"Ik voel me een stuk vrolijker. Ik ben heel gelukkig."

Hanny, 64 jaar

Hanny is een hele gezellige vrouw. De lijntjes rond de mond en de wat naar binnen toe gekeerde lippen doen echter afbreuk aan de gezellige uitstraling. Door de rokerslijntjes te behandelen, het lipvolume en de wangen wat meer volume (hogerop) te geven, ziet ze er weer veel guitiger uit! De rokerslijntjes zijn oppervlakkig behandeld met een dunne variant van Restylane. Door de tijd zal dit resultaat nog verder verbeteren. Zowel de boven- als onderlip zijn gevuld met Restylane Kysse, wat speciaal voor de lippen ontworpen is. Dit verzacht het gezicht. Tenslotten hebben we met 2 ml  Restylane de ingevallen jukbeenderen weer in volume hersteld.

 

 

Behandelingen

De behandelingen die uitgevoerd zijn:

  • De rokerslijntjes zijn oppervlakkig behandeld met een dunne variant van Restylane. Door de tijd zal dit resultaat nog verder verbeteren.
  • Zowel de boven- als onderlip zijn gevuld met Restylane Kysse, wat speciaal voor de lippen ontworpen is. Dit verzacht het gezicht.
  • De ingevallen jukbeenderen zijn weer in volume hersteld met 2 ml. Restylane.

Zowel de boven- als onderlip zijn gevuld met Restylane Kysse, wat speciaal voor de lippen ontworpen is.

De ingevallen jukbeenderen zijn weer in volume hersteld met 2 ml. Restylane.

Kosten van de behandeling

De kosten van een soortgelijke behandeling zijn afhankelijk van de hoeveelheid materiaal dat gebruikt wordt. Bij Hanny is dat 4 ml Restylane. Indien uitgevoerd in 1 behandeling, bedragen de kosten € 1.100.

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Informeer naar de mogelijkheden. Het consult is gratis en vrijblijvend.

BEL ONS OP 035 - 631 26 28