drs Lidy Knigge van der Vloed

De drijvende kracht achter de kliniek is drs. Lidy Knigge van der Vloed.
Zij heeft als doel mensen helpen gracieus, fris en stralend ouder te worden.

drs Lidy Knigge van der Vloed

De behandelingen worden uitgevoerd door drs Lidy Knigge van der Vloed (BIG 99911188501). Zij is een erkend cosmetisch arts die haar vak met veel passie en toewijding uitoefent. Zij heeft haar opleiding tot arts gevolgd aan het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMCU). Zij is als arts werkzaam geweest op de afdeling plastische chirurgie binnen zowel Tergooi Ziekenhuizen als een particuliere kliniek. Hierdoor is zij goed bekend met de mogelijkheden en beperkingen van dit vakgebied. Door een actieve samenwerking met ervaren plastisch chirurgen in de regio, kan zo een breder scala aan behandelingen worden aangeboden.

Baanbrekend nieuws

Ik ben trots! Per 1 juli 2019 is ‘cosmetische geneeskunde’ erkend als geneeskundig profiel en is de titel ‘cosmetisch arts KNMG’ beschermd. Met deze erkenning kunnen alleen artsen die aan de kwaliteitskaders voldoen, zich cosmetisch arts KNMG noemen. Daarmee is duidelijk of een arts aantoonbaar bekwaam en opgeleid is in de cosmetische geneeskunde, waaronder botox- en fillerbehandelingen. Dit is een geweldige mijlpaal in de missie van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) om cliënten en patiënten te beschermen tegen niet bekwame behandelaars en om aan de aantoonbaar wél bekwame cosmetisch artsen een beschermde kwalificatie te bieden. Vanaf nu staan zowel ik, Lidy Knigge van der Vloed, als collega-arts Sindy Plinsinga, die mij ondersteunt op de botox-zaterdagen, in dit profiel register, een keurmerk waarmee wij ons kunnen onderscheiden!

Kwaliteit

NVCGZij heeft zich binnen het vakgebied van de plastische chirurgie gespecialiseerd in het geven van injectables behandelingen. Persoonlijke aandacht, esthetisch inzicht, precisie en deskundigheid kenmerken haar persoon. Om de kwaliteit van cosmetische behandelingen te waarborgen, heeft zij zich aangesloten als lid van de NVCG.

Door het regelmatig bijwonen van internationale workshops en congressen blijft zij op de hoogte van nieuwe technieken en ontwikkelingen.

Filosofie

Ik heb mij met veel plezier gespecialiseerd in injectables behandelingen. De resultaten zijn prachtig en cliënten erg tevreden, juist dat motiveert mij om dit te doen. Ik zie het als een uitdaging om na grondige bestudering van de mimiek van een gezicht, de juiste spieren met de juiste doses botuline toxine te behandelen en met fillers de vorm en contouren te verfraaien, waardoor iemand een jongere, uitgeruste, vriendelijke en frisse uitstraling krijgt, met behoud van voldoende expressie in het gelaat.

"Ik ben van mening dat een botox- of fillerbehandeling voor meer mensen bereikbaar zou moeten zijn.

Ik streef naar het behouden van de natuurlijke beweeglijkheid van het gezicht waardoor de eigen gezichtsuitdrukking behouden blijft. Daarbij kijk ik naar het gezicht als geheel en adviseer welke behandeling het meeste resultaat zal opleveren, waarbij ik ook met uw budget rekening zal houden.

De meeste cliënten geven aan dat mensen in hun omgeving zeggen dat ze er zo goed uitzien, maar niet door hebben wat er nu anders is.

Dat is een compliment!

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

Informeer naar de mogelijkheden. Het consult is gratis en vrijblijvend.

BEL ONS OP 035 - 631 26 28